|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Свободен_Дух
|
Заглавие: Кога казахте на родителите си да се готвят за сватба? Публикувано на: Чет Яну 31, 2008 10:58 pm |
|
|
|
Въпросът е към женените и омъжените, разбира се. Питам колко време преди уречената дата за сватбата уведомихте домашните, че ще се задомявате, те как го приеха в началото и всъщност колко време ви е отне, за да подготвите всичко за сватбата?
_________________ Консерва съм. Е и? ---------- http://nerodenapetka.wordpress.com/
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
Свободен_Дух
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 06, 2008 10:01 am |
|
|
|
|
 |
|
vesko
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Фев 06, 2008 11:24 am |
|
|
Като дойде момента съм намислил да ги събера в къщи, да седнат и да им съобщя "да знаете, че това ще е моята съпруга"
Идеята ми идва от това как преди години стана с брат ми. "Доведи момичето, ще седнем, ще си кажем някои неща и ще видим" (демек ще стане ама нека да има тържественост). И те двамцата (брат ми и кака ми) срамежливо седнаха, нашите "вие какво" (усмихвайки се) и те "ами ние.....ние искаме....".
Та при мен ще е друго. Обратното. Ще ги накарам те да се организират (родителите ми), да се съберат и седнат пак около масата в хола, няма да знаят какъв е повода, влизам аз, държа си за ръка мацето и "майко, татко ТЯ Е, няма а, няма бе, да имате предвид, че това е жената на живота ми-ако нещо видя против нея ще го приема срещу мен, така че умната  "....."хайде сега да се почерпим по случай повода" (и те ошашавени, защото все още асимилират новината паднала като гръм ама такъв съм си аз, обичам щуротиите  )
Ей тъй ще го съобщя. Има пак да се смеят с мен.
_________________ Можеш да загубиш много пари, докато преследваш жени, но никога няма да загубиш жена, докато преследваш пари.
|
|
|
 |
|
suni
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 1:19 pm |
|
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 7:28 pm Мнения: 283 Местоположение: Sofia
|
Ами, направо и внезапно, без много увъртания и предисловия - ние май ще се женим.
Аз бях на 18, а той на 22. Пълнолетни и разумни демек.  . Подготовката беше стройна, организирана и кратка - за около един месец.
С този мъж все още сме заедно и още се обичаме.
Надявам се и за в бъдеще......
|
|
|
 |
|
pretty
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Фев 19, 2008 11:30 am |
|
Регистриран на: Чет Апр 20, 2006 2:48 pm Мнения: 449 Местоположение: Sofia
|
|
Веднага щом определихме датата
|
|
|
 |
|
Иви
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 30, 2008 4:03 pm |
|
Регистриран на: Нед Авг 24, 2008 3:55 pm Мнения: 677 Местоположение: Ruse
|
казахме им много скоро след като решихме да се оженим и около 3 месеца преди самата сватба; подготовката мина нормално, без особени тревоги и все още сме щастливи и влюбени 
|
|
|
 |
|
Михаела
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 9:26 pm |
|
Регистриран на: Чет Юни 05, 2008 3:59 pm Мнения: 38 Местоположение: София
|
Казахме им веднага щом разбрахме, че сте ставаме майка и татко.
Скоро след това започнахме планирането на големия ден.
|
|
|
 |
|
Ева
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Сеп 01, 2008 10:00 pm |
|
Регистриран на: Нед Авг 24, 2008 2:00 pm Мнения: 323 Местоположение: София
|
Не помня точно как беше. 
|
|
|
 |
|
dididjaksan
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 9:03 pm |
|
|
|
Вече не си спомням как беше ситуацията!
|
|
|
 |
|
borovinka
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Апр 11, 2009 9:28 am |
|
|
|
Ами като получох пръстена и родителите ми направиха годеж.То беше зимата,а вече като настъпи пролетта и хукнахме по сватбени агенции и ресторанти,магазини и булчински салони да организираме всичко.
Беше много хубаво и всички бяха много щастливи.
|
 |
|
nan4e
|
Заглавие: Re: Кога казахте на родителите си да се готвят за сватба? Публикувано на: Чет Апр 15, 2010 12:35 pm |
|
Регистриран на: Съб Май 10, 2008 1:26 pm Мнения: 1 Местоположение: veliko tarnovo
|
На нас ни се случи преди около 4-5 месеца:))Седнахме на кръглата маса срещу кандидат свекъра и свекървата, моят бъдещ законен съпруг беше взел една бутилка коняк и така на чашка каза: "Ние сме дошли, да ви кажем,че ще се сме решили лятото да си направим сватба" ама директно го каза без притеснение, аз бях по- притеснена, защото те нищо не казаха. Хем,че очкавано събите им съобщаваме,стояха и си мълчаха и нищо не казаха. И до ден днешен още им тълкувам мълчанието:)Но сега пък се вълнуват по организацията. Като мине сватбата на 17.07 ще ви разкажа повече 
|
|
|
 |
|
hermanita
|
Заглавие: Re: Кога казахте на родителите си да се готвят за сватба? Публикувано на: Пет Апр 16, 2010 11:55 pm |
|
Регистриран на: Пон Сеп 04, 2006 9:22 am Мнения: 1283 Местоположение: plovdiv
|
Казахме им почти веднага,след като мъжът ми ми предложи и аз приех.  После годеж и стягане на сватба..която беше 10 месеца след това. 
|
|
|
 |
|
SimplyMe
|
Заглавие: Re: Кога казахте на родителите си да се готвят за сватба? Публикувано на: Пет Апр 30, 2010 9:54 am |
|
Регистриран на: Пет Окт 19, 2007 6:37 pm Мнения: 2687 Местоположение: Somewhere over the rainbow...
|
Аз не съм женена, но съм сигурна, че бих им казала в последния момент, за да пропусна всякакви предварителни подготовки от тяхна страна за типични български ритуали, които не ми харесват... 
_________________ Call me insane and I'm proud to be ...
|
|
|
 |
|
Страница 1 от 1
|
[ 13 мнения ] |
|